Actualitatea consulatului

Prevalidare in ECONSULAT si Reprogramari

ANUNT IMPORTANT!
Stimati solicitanti de servicii consulare, vă comunicăm faptul că în continuare se fac eforturi pentru rezolvarea situatiei generate de cererile introduse in sistem pentru a bloca programarile la Consulatul General al Romaniei la Cahul.
Va rugam respectuos sa manifestati rabdare si sa aveti incredere ca in curand se vor rezolva aceste probleme, iar prevalidarile si programarile se vor relua.
Mentionam urmaoarele:
1. daca cererea se afla in starea Trimisa spre prevalidare este corect, inseamna ca a fost trimisa si va fi verificata de catre un lucrator consular imediat ce aceste operatiuni vor fi reluate. In acest moment nu se efectueaza prevalidari!
2. Daca cererea se afla in starea Trimisa spre procesare, inseamna ca trebuie sa apasati butonul Programeaza si sa alegeti data si ora care va convin apoi, Salveaza datele. Acest tip de cerere a fost deja validata.
3. Daca cererea se afla in starea Validata, trebuie urmat acelasi mod de lucru ca si la punctul 2. Apasati butonul Programeaza si alegeti data si ora care va convin apoi, Salveaza datele.
4. Momentan nu exista date disponibile pentru programari, dar urmare a unor operatiuni de verificare ce se desfasoara in sistemul ECONSULAT, cererile ce urmeaza a fi sterse (dublate, triplate, etc) vor elibera un numar insemnat de locuri!
5. Imediat dupa rezolvarea acestor probleme se vor relua programarile si se vor adauga inclusiv suplimentari de locuri!
Urmariti pagina Econsulat.ro si incercati din cand in cand butonul Programeaza sau Reprogrameaza, dupa caz! Oricand poate apare o data libera mai curand decat va asteptati.
 
Multumim tuturor oamenilor de buna credinta pentru sustinere, intelegere si suport si reiteram rugamintea de a evita achitarea unor sume de bani nejustificate, pentru realizarea unor servicii gratuite!
 
 

În prim plan

Prevalidare in ECONSULAT si Reprogramari

03.05.2017

ANUNT IMPORTANT! Stimati solicitanti de servicii consulare, vă comunicăm faptul că în continuare se fac eforturi pentru …

Viza de lungă ședere pentru studii în România!

04.08.2016

Rezultatele repartizării elevilor din R. MOLDOVA în învățământul liceal și profesional din ROMÂNIA - 27 iulie 2016 Atrag…

Alegeri Parlamentare in Romania

06.07.2016

Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania 06.07.2016 Dacă ai prieteni sau membri ai familiei…

5650 de locuri subvenționate de statul român alocate Republicii Moldova

01.07.2016

5650 de locuri subvenționate de statul român pentru școlarizarea tinerilor din Republica Moldova Ministerul Educației și…